Get Adobe Flash player

 

   instagram download blogger

 

DERBY ® VELEPRODAJA SVEŽEGA SADJA IN ZELENJAVE

PE : BTC | Glavno veleprodajno skladišče se nahaja na letališki cesti 25 | SI - 1000 Ljubljana,Slovenija ( EU )

TEL : +386 1 518 74 07 FAX : +386 1 518 74 06 E- mail : veleprodaja@rastoder.si


Veleprodaja : je namenjena nakupu svežega sadja in zelenjave malim trgovcem ,gostincem in vsem ostalim potrošnikom. Na zalogi imamo na izbiro vsak dan sveže sadje in zelenjavo. Stranka se lahko tako na lastne oči prepriča o kvaliteti naših artiklov .

 

 

* Nudimo tudi dostavo svežega sadja in zelenjave vsem gostincem,hotelom in ostalim potrošnikom !

 

* Prav tako odkupujemo sadje in zelenjavo domače pridelave - slovenskega porekla.


* Razpolagamo z najnovejšo tehnologijo hladilnih komor , ki zagotavlja nespremenjeno kakovost blaga tudi v primeru daljšega skladiščenja .


* Imamo nov in opremljen vozni park ter urejen distribucijski sistem po HACCP standardih .

 

Naša ponudba je namenjena tistim gostincem in trgovcem oziroma vsem, ki zahtevajo brezpogojno kvaliteto, konkurenčnost ter cenovno dostopnost s čimer jim omogočamo, da so vedno korak pred drugimi. Zadovoljstvo naših kupcev je merilo našega uspeha !

 

 

RASTODER, družba za gostinstvo in trgovino, d.o.o., Dvorakova ulica 3, 1000 Ljubljana, z osnovnim kapitalom v višini 585.011,00 EUR (brez nevplačanih vložkov), je registrirana pri Okrožnem sodišču v Ljubljani pod vložno št. 11978200.

Spletne strani Rastoder.si uporabljajo piškotke za statistiko in zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletnih strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.