Get Adobe Flash player

 

   instagram download blogger

 

DERBY ® ODDELEK ZA LOGISTIKO
( Največji in tehnološko najbolj napreden logistični center v Evropi )

Industrijska cona , Letališka cesta 25 BTC | SI -1000 Ljubljana,Slovenija ( EU )
MOBITEL : +386 51 666 303 TEL : +386 1 52 52 076 FAX : +386 1 518 74 06 E-mail : logistics@rastoder.si

DERBY® center predstavlja nov mejnik v slovenski logistični in tudi posledično v prehrambni industriji, saj na enem mestu omogoča združevanje izdelkov slovenskih malih kmetov.

 

Glavna prednost novega distribucijskega centra v najnovejši tehnologiji, računalniško nadzorovanimi skladišči, v katerih lahko reguliramo temperaturo, vlažnost in kroženje zraka. To zagotavlja nespremenjeno kakovost blaga tudi v primeru daljšega skladiščenja. Z možnostjo vzpostavitve kar 22 različnih temperaturnih režimov, imamo možnost skladiščenja raznovrstnega sadja in zelenjave.

 

S centrom ne le Slovenija, ampak tudi sosednje države pridobijo hitrejšo, učinkovitejšo in še bolj kakovostno dostavo tropskega sadja in zelenjave iz celega sveta !

 

Novi distribucijski center ne bo imel samo vpliva na hitrejšo in kakovostnejšo dostavo sadja in zelenjave, ampak doprinaša pozitivne učinke tudi za slovensko kmetijstvo, saj bo s centrom na enem mestu omogočeno združevanje izdelkov manjših količin slovenskih malih kmetov v večje količine.

 

Malim kmetom, ki do sedaj niso imeli veliko priložnosti za vstop v trgovinske verige, se tako ponuja izjemna podjetniška priložnost, da konkurenčno vstopijo na prodajne police velikih trgovinskih verig v Sloveniji, četudi ne proizvedejo ogromnih količin določenega proizvoda.

 

Dodatne storitve : manipuliranjem in pretovarjanjem ,zorenje in paletiranje banan, sortiranje, tehtanje, prebiranje, pakiranje, etiketiranje in ostale logistične storitve itn.


RASTODER, družba za gostinstvo in trgovino, d.o.o., Dvorakova ulica 3, 1000 Ljubljana, z osnovnim kapitalom v višini 585.011,00 EUR (brez nevplačanih vložkov), je registrirana pri Okrožnem sodišču v Ljubljani pod vložno št. 11978200.

Spletne strani Rastoder.si uporabljajo piškotke za statistiko in zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletnih strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.