Get Adobe Flash player
  • FOLLOW US

Več informacij na novi spletni strani www.derbybanane.si 

Novice | Dejstva o bananah | zdravlje in lepota | recepti … itd…

 

 

 

 

Mednarodna blagovna znamka DERBY® je ena od vodilnih blagovnih znamk na trgu.

 

Banane DERBY® so ( Klasa : 1 Premium A razred | Sorta : Cavendish | Poreklo : Ekvador ) pakirane v kartonski embalaži tipa 22 XU, znotraj katere se nahaja polivinilasta vreča, ki je zaprta na način Banavac.

 

Sorta : Cavendish je najbolj priljubljena na svetu ! Je najbolj komercialna sorta banan ( je pravilnih oblik - velikosti ,lepe rumene barve ,dobrega okusa in je zelo odporna sorta na vse dejavnike .


Hranilne sestavine : so zelo dragoceno sadje. Vsebuje veliko vitaminov in mineralov, ki so vsi dobro omenjene fosfor, mangan, magnezij, kalij, vitamin A, vitamin B6, folna kislina in vitamin C.

1 kos Banane (100g) vsebuje : Kalorije 89 (373,8 kJ) / Total Fat 0,3 g / Nasičene maščobe 0,1 g / Holesterol 0mg / Sodium 1mg / Ugljinihidrati 22.8g / Prehranska vlakna 2,6 g / sladkorji 12,2 g / Beljakovine 1.1g / kalcij 5 mg / 358 mg Kalijev

Banane so številka ena pri težavah s prebavo so zelo učinkovito zdravilo pri boleznih prebavnega traka, saj vsebujejo veliko vlaknin in tako odpravljajo zgago in jutranjo slabost .

 

 

Zdravilne lastnosti banane imajo tudi veliko železa, zato umirjajo želodec, pomagajo pa tudi pri zdravljenju mačka. Za tiste, ki želijo izgubiti nekoliko odvečnih kilogramov, so banane zelo zdrav prigrizek, ki zmanjšuje željo po hrani. Pri opuščanju kajenja pomagajo telesu, da si opomore od učinkov nikotina, bananin olupek pa se uporablja tudi za odstranjevanje bradavic


Transport se opravlja z najmodernejšimi ladjami tako imenovanimi »reefer« s katerimi zagotavljamo optimalne pogoje od plantaže ,luke nakladanja do končnega kupca.

Posebno strogo pozornost namenjamo kakovosti, konkurenčnosti, zanesljivosti in upoštevanju visokih standardov pri pridelavi, med pakiranjem in transportom sadja v naši blagovni znamki !

 

Vsak teden, 52 tednov v leto uvažamo sveže, zelene, premium banane iz Ekvadorja v svoji lastni blagovni znamki Derby®, kjer imamo redne partnerje in skrbno izbrane proizvajalce.

 

 

Prisotni smo na vseh trgih posebaj v Mediteranu, Črnem morju, ter seveda v sosednjih državah nekdanje Jugoslavije. Vsi naši kupci in partnerji imajo lastne kapacitete hladilnic in zorilnic. Trg in število kupcev se kontinuirano povečuje, kar je seveda rezultat pozitivnih izkušenj in reputacije vseh dosedanjih prodaj. To pa je obenem naša najboljša promocija!

 

Temeljna načela, ki ju upoštevamo ter izvajamo v vseh fazah našega poslovanja so kvaliteta in konkurenčnost, redni servis storitev ter pristopnost cen posredniku ali končnemu kupcu.

 

RASTODER, družba za gostinstvo in trgovino, d.o.o., Dvorakova ulica 3, 1000 Ljubljana, z osnovnim kapitalom v višini 585.011,00 EUR (brez nevplačanih vložkov), je registrirana pri Okrožnem sodišču v Ljubljani pod vložno št. 11978200.

Spletne strani Rastoder.si uporabljajo piškotke za statistiko in zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletnih strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.